Home 5 Werken bij

Advocaat-stagiaire bouw- en verzekeringsrecht

In verband met aanhoudende groei is Lauxtermann Advocaten op zoek naar een (aankomend) advocaat-stagiaire bouw- en verzekeringsrecht die het kantoor komt versterken!

Het kantoor

Lauxtermann Advocaten, is een sterk en hecht kantoor met zo’n 10 advocaten, gevestigd in Amsterdam. Lauxtermann Advocaten is geworteld in de aansprakelijkheids- en verzekeringspraktijk. Daarbinnen richten zij zich in het bijzonder op de bouw, professionals, verzekeraars, werkgevers en de zorg. De advocaten zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, bouwrecht, gezondheidsrecht, financieel toezichtrecht, tuchtrecht en verzekeringsrecht.

Lauxtermann Advocaten is een informeel en gedreven kantoor met advocaten die ruime kennis en ervaring in huis hebben. Zij combineren deze ervaring met ontwikkeling, kennis met creativiteit en inzicht met durf. Binnen de teams staan enthousiasme, openheid en vertrouwen voorop.

Bouw & Verzekering

Specifiek voor het team Bouw & Verzekering van Arthur Hedeman zoeken wij een advocaat-stagiaire met aantoonbare affiniteit met bouwrecht en/of aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Als advocaat-stagiaire ga je binnen dit team werken met de meer ervaren kantoorgenoten. Je draait direct mee met het behandelen van uitdagende zaken. Daarin krijg je verantwoordelijkheid om met de cliënten mee te denken over optimale oplossingen. Je vindt het een uitdaging om naast het juridische vraagstuk de technische kant te doorgronden. Je krijgt energie van het ontrafelen van complexe zaken.

De cliënten zijn met name projectontwikkelaars, aannemers en verzekeraars. Je kan dan denken aan onderwerpen als aansprakelijkheidskwesties binnen grote complexe bouwschades, polisgeschillen, ontbinding van aannemingsovereenkomsten, verhaal van schade en waar nodig procedeer hierover bij de rechtbank.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een positieve en energieke collega met een bovengemiddelde interesse in het bouwrecht en/of aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, met de ambitie je te ontwikkelen tot een uitstekende advocaat. Daarnaast:
• ben je (bijna) afgestudeerd WO Master Nederlands Recht;
• ben je analytisch sterk en in staat conceptueel te denken;
• ben je communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk):
• heb je groot verantwoordelijkheidsgevoel gecombineerd met het vermogen te relativeren;
• tot slot omschrijf jij jezelf als collegiaal, toegewijd en ondernemend.

Wat wordt er geboden?

• salaris tussen de €2800 – €3100 bruto p/m op fulltime basis (met een jaarlijkse groei);
• 25 vakantiedagen;
• veel opleidingsmogelijkheden. Naast de Beroepsopleiding krijg je ook alle mogelijkheden om andere vaardigheden verder te ontwikkelen;
• dagelijkse verzorgde lunches, bedrijfsuitjes & kantoorborrels.
• een modern ingericht kantoor, mooie werkomgeving met de juiste werk- en privébalans;
• Alle kansen worden je geboden om je talenten te ontwikkelen en je te ontplooien tot een uitstekende advocaat.

Enthousiast? Stuur je cv, motivatie en cijferlijsten (bachelor & master) naar contact@thelegalagency.nl of bel met Eva Janssen 0615083806 voor meer informatie.

Wij moedigen jou aan om ook te solliciteren als
je niet aan álle vereisten voldoet!