Talentvolle starters met uitstekende juridische kwaliteiten

Functieomschrijving

Vanwege groei zijn wij op zoek naar twee advocaat-stagiaires. Ben jij een talentvolle starter met uitstekende juridische kwaliteiten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Als advocaat-stagiaire werk je in teamverband met je meer ervaren kantoorgenoten. Al snel krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig aan dossiers te werken. Je wordt over de volle breedte van de praktijk ingezet en voor alle cliënten van het kantoor.

Functie-eisen

  • een afgeronde opleiding Nederlands recht (waaruit belangstelling voor een van eerder genoemde rechtsgebieden blijkt);
  • een sterk analytisch vermogen;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • een gezonde dosis ambitie en inzet, resultaatgericht en gedisciplineerd;
  • zelfstandig, collegiaal, proactief en ondernemend;
  • enige werkervaring als student-stagiaire of juridisch medewerker is een pré.

Het aanbod

Het eerste half jaar ben je werkzaam als juridisch medewerker. Bij bewezen geschiktheid word je aangesteld als advocaat-stagiaire.

Je beloning is goed en je krijgt alle kans om je talenten te ontwikkelen en je te ontplooien binnen de veelzijdige praktijk van het kantoor. Er wordt daarom veel tijd en aandacht besteed aan je opleiding en begeleiding.

Het voornemen is om zo spoedig mogelijk te starten.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Cathelijne Bosgra op 06 23193485 of stuur een e-mail naar: cathelijnebosgra@legalbylegal.nl.

Heb je interesse en wil je solliciteren? Maak dan vóór 26 augustus 2020 gebruik van deze link of stuur de volgende documenten naar cathelijnebosgra@legalbylegal.nl: je curriculum vitae, motivatiebrief, cijferlijsten universiteit (Bachelor & Master), afstudeerscriptie en stage-beoordeling.

De eerste gesprekken zullen maandag 31 augustus en dinsdag 1 september 2020 plaatsvinden op het kantoor van Legalbylegal, Pilotenstraat 45 in Amsterdam. Bij deze gesprekken worden uiteraard de richtlijnen van het RIVM gevolgd.